Пятниця 19.04.2024 12:57
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Секрети зброї в кс 1.6 - Форум | Реєстрація | Вхід

 

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Секрети зброї в кс 1.6
Секрети зброї в кс 1.6
VоLTеRДата: Понеділок, 27.12.2010, 20:31 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 82
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Автомати (пістолети-кулемети)

Багато хто думає, що автомати - це менший різновид кулеметів, але вони помиляються. За визначенням, автомат - це легка автоматична зброя, яка використовує боєприпаси для пістолета, постріл зазвичай робиться від плеча або із стегна; як правило, може стріляти короткими чергами. У Counter-strike всі автомати використовують патрони 9мм, .45 ACP, або 5.7мм. З трьох вищезазначених типів жоден не пробиває стіни, двері або ящики. Інколи постріл в гравця із-за ящика може все ж бути ефективний, якщо противника частково видно; інакше стрілянина по стінах і дверях буде для вас ефектною, але порожньою розвагою.

3-1: Heckler & Koch MP5 Navy

Звернете увагу - перед вами основний засіб виживання для більшості кеесеров. Mp5 Navy забезпечений обоймою на 30 патронів і використовує 9-міліметрові пістолетні патрони. Освоїти цю іграшку дуже легко, але щоб стати профі, буде потрібно немало часу. Mp5 Navy можна придбати за смачною ціною в 1500 доларів, і це дозволяє гравцям забезпечити собі повернення на полі бою, коли гроші закінчуються.
Mp5 Navy, можливо, найбільш популярна зброя на публічних серверах зважаючи на його "дружнього інтерфейсу" :] Він досить акуратний при стрілянині чергами і залишається таким навіть в режимі повного автомата. Здатність 9-міліметрових обездвіжівать опонента теж входить до числа його достоїнств - нечасто побачиш жертву автоматичного вогню 9-міліметровою що стрибає на місці в спробах устрейфіться абикуди в тихий затишний куточок. Mp5 Navy також досить швидко перезаряджається - набагато швидше, ніж будь-яка з рушниць, що робить його відмінною зброєю атаки.

У CS рівень збитку від зброї, як правило, обчислюється по витрачених боєприпасах, плюс деякий відсоток рандома. Мої власні польові тести показали, що Mp5 видає близько 25 одиниць збитку при попаданні в груди без армора, 12 - з армором або 45 - при попаданні в шлем. Простіше кажучи, діти можуть вирушати назад в школу, якщо Mp5 Navy націлювався їм в голову - 3 постріли в шлем забезпечать винесення тіла.

Поради: Яким би акуратним він не був, Mp5 Navy з його 9-міліметровими не може дорівнювати з повним автоматичним вогнем штурмової рушниці. Коли ви починаєте розряджати його захищеною бронею мети, озброєною штурмовою рушницею, пам'ятаєте наступне:

По-перше, не просто присідайте і робіть ривок вперед - з кожним пострілом опонент отримуватиме перевагу. Одна з сильних сторін МР5 - точність стрілянини при русі і стрейфе і менша віддача, чому в рушниці. Захоплений зненацька противник з рушницею буде легким видобутком для МР5 при тактиці стріляй-біжи: стрейф, 5-6 пострілів, стрейф назад, і повтор з іншої крапки.

По-друге, МР5 завдає украй малого збитку кевлару, так що вам знадобиться або елемент несподіванки, або хедшоти, щоб день не прошел даремно. Прагніть вибирати друге - це не лише заподіє більший збиток, але і сильно перешкодить іншим гравцям якісно цілитися. Наприклад, практично неможливо зробити акуратний постріл з снайперки, якщо ваша голова перетворилася на недоноски, нашпиговані 9-міліметровими залозками.

По-третє, коли бій збудований, ви НЕ захочете виявитися ніс до носа з будь-якою з рушниць. Поки стрілянина чергами еффектрівна, сила МР5 ні у віддаленості, ні в боєприпасах. Скористайтеся стабільною точністю і швидкими перезарядками МР5, від 5 до 20 патронів, швидка перезарядка, знайдіть прикриття і обережно просувайтеся вперед, поки не виявитеся на прийнятній дистанції для обміну пострілами.

МР5 Navy прозвали "Spray and pray", що можна перевести як "кидайся вперед і молися". Проте я вважаю за краще думати про нього як про зброю для думаючої людини. Якщо вже ви взялися за МР5, вам доведеться постійно думати, "як я можу убити ворога", поки ви граєте в CS. Люди з МР5 відрізняються від мишей з ним же своєю методичністю, майстерністю і хитрістю в простому процесі наведення на мету. З будь-якою зброєю треба уміти використовувати його достоїнства, а в МР5 їх немало - так що вся справа за вами.

Вартість: 1500 доларів
Боєприпаси: 30 патронів калібру 9 мм в обоймі - 20 доларів

Steyr TMP & FN P90
3-2: Steyr TMP

Steyr TMP - легкий автоматичний пістолет, що використовує патрони 9 мм в обоймі на 30 патронів. В ТМР багато загального з МР5, але також є і декілька помітних переваг. По-перше, фіксований глушник, так що вам не доведеться з ним возитися, по-друге, - менша вага, так що ви зможете бігти швидше, ніж з МР5, по-третє - перезарядка займає всього 2 секунди (навіть менше, ніж в Glock18). Також ТМР перевершує будь-яку зброю в CS по показнику скорострільності (приблизно 14 пострілів в секунду).

Глушник, правда, схоже, зменшує потужність патронів ТМР приблизно до рівня Glock18, 20 одиниць збитку при пострілі в груди без армора, 10 - з армором, 40 - в шлем. Маючи в руках ТМР, ви, швидше за все, захочете зробити хедшот першою ж чергою, потім спробувати скористатися зупиняючою можливістю 9 мм і швидкою перезарядкою. З цією зброєю ви можете рухатися досить швидко, так що стріляй і біжи, кролик, біжи, слідуючи тій же тактиці, що і з МР5, будучи упевненим, що на вашій

Вартість: 1250 доларів
Боєприпаси: 30 патронів калібру 9 мм в обоймі - 20 доларів

3-3: Fabrique National P90

Перед вами зброя особистого захисту, вироблюване Fabrique National. Свою назву воно отримало на честь року запуску у виробництво: 1990. Ета химерна чудасія стала знаменитою завдяки класиці аніме Ghost in the Shell. Р90 стріляє високошвидкісними 5.7 мм, і оснащений солідною обоймою на 50 патронів.
Проти цілей, не захищених бронею, Р90 не так ефективний, на відміну від будь-якого різновиду кевлара, що притягує 5.7, як перезрілий персик мух. Кевлар не може протистояти чергам з Р90, і цим треба користуватися. Р90 наносить 20 одиниць збитку в груди без броні, 18 - з бронею, і 60 - в шлем.

Звичайно, є проблема широкого прицілу і загальної складності стрілянини на повній автоматиці. Тому надайте цій зброї бій на ближній дистанції або пізні етапи гри, коли більшість гравців можуть дозволити собі кевлар. 60 одиниць збитку в шлем - це серйозно, але більшість гравців, пробуючих Р90, знають, як непросто буває зробити хедшот з таким прицілом, так що цільтеся в голову першою чергою, а потім розрядите обойму в груди. Не забудьте про те, що не слід вступати в недружній контакт з особами, озброєними рушницями і що вважають за краще триматися на відстані - виманите його, і змусьте пошкодувати, що він познайомився з вашим Р90.

Цікавий факт: Черга Ss190 з "сьогодення" Р90 пробиває 48 шарів кевлара, звичайний "Flak jacket" (включаючи захист CRISAT, що поєднує титан і кевлар), що знаходиться на озброєнні в піхоти і що захищає її від осколків, або ж стандартний шлем PASGT (американський кевлар) на відстані 150 метрів, яке і є ефективною дистанцією бою для P90 Personal Defense Weapon. (remtek.com)

Вартість: 2350 доларів
Боєприпаси: обойма на 50 патронів, 5.7mm патронів - 50 доларів

Ingram Mac-10 & H&k Ump45
3-4 : Ingram Mac-10

D 70-х Гордон Інгрем, працюючи в своїй компанії Military Armament Company (MAC), створив пістолет-кулемет М10. Ingram Mac-10 - це компактний автомат з обоймою на 30 патронів, що стріляє .45 ACP. Хоча ці патрони ефективні проти незахищений цілей, на кевлар вони великого враження не справляють. Mac-10 видає 29 одиниць збитку в незахищені груди, 12 - в захищену, і 49 - в шлем. Перше, що помічає більшість використовуючих Mac-10 - це його досить широкий приціл, що не дуже сприяє точності. Коли ви включаєте на Mac-10 повний автомат, то краще стріляти впритул або на дуже близькій дистанції, тому що Mac-10 стріляє дуже швидко.

Хоча цифри і не вражають, смію відмітити, що зазвичай набираю пристойний рахунок з Mac-10 в пробіжках під час атаки. .45 ACP декілька перевершують 9 мм в бою проти незахищених цілей. Звичайно, з цією гарматою хедшоти будуть як не можна до речі, але я не упевнений щодо того, що все хедшоти, які ви зробите з Mac-10, будуть невипадковими. Багаточисельні фанати Mac-10 відточили свою майстерність в обігу з ним до рівня мистецтва, мій же особистий метод - це постійний стрейф і атака з возвишенностей.

Порада: якщо ви просто купите цю зброю і повний первинний боєкомплект, то скажено переплатите за боєприпаси. На відміну від патронів 9 мм, .45 ACP надходить у продаж в обоймах на 12 патронів, приблизно по доларів 25 за штуку, 36 патронів (по 75 доларів ) і 72 патрони (по 150 доларів). Я б порекомендував не брати більше 72 патронів запасних боєприпасів, адже вам навряд чи знадобиться більше однієї запасної обойми, тому що убиті мають звичку упускати зброю.

Вартість: 1400 доларів
Боєприпаси: обойма на 12 патронів, .45 ACP патрони - 25 доларів

3-5 : Heckler & Koch Ump45

Цей девайс також використовує .45 ACP, і в обойму його затишно поміщається 25 черг. Цікава штука, цей Ump45 - недолік скорострільності він компенсує точністю і потужністю. Віддача настає після 3-х зроблених черг, але вона досить слабка, і її легко контролювати. Ump45 виробляє: 30 одиниць збитку в незахищені груди, 15 - в захищену і 58 - в шлем.
Ump45 - найакуратніший і потужніший автомат в CS - пам'ятаєте про це, роблячи ставку на його переваги. Якщо ви хочете вигідно використовувати дистанцію, 3-4 черги на середній відстані прекрасно знайдуть своїх нових господарів серед власників МР5. У більш ближньому бою прагніть покінчити з ними швидше, робіть хедшоти - 2 постріли в голову відправлять опонентів грати в покемонов.
В Ump45 є і недоліки: скорострільність дуже низька - 10 пострілів в секунду. Розмір обойми - всього лише 25, що було б непогано, якби час перезарядки не дорівнював 4-м-коду секундам (у два рази більше, ніж в Steyr TMP). Щоб здолати ці труднощі, переслідуючи ворога з сабмашинганом, тримаєте дистанцію і відступайте при необхідності. Не давайте йому робити ні кроку вперед, і перезаряджайтеся лише будучи упевненим в цілковитій безпеці.


 
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Секрети зброї в кс 1.6
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

<3