Пятниця 29.03.2024 15:50
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Щит - Форум | Реєстрація | Вхід

 

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Щит
Щит
VоLTеRДата: Понеділок, 27.12.2010, 20:29 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 82
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Tactical Riot Shield
Ціна: $2200

У новій контре крім двох нових гармат з'явилася такий чудовий винахід ака балістичний щит. Коли версія 1.6 була ще на підході, автори вже згадували цю фенечку, проте, за їх словами, особливого дисбалансу в гру ця штука не принесе. У задумці цей щит повинен був закривати людину цілком від ніг до голови, але тільки спереду, і пробиватися тільки могутньою зброєю (desert eagle, всі гвинтівки, кулемет). З щитом можна було б використовувати тільки пістолети, окрім подвійних беретт.
Що ж опинилося в релізе? У релізе у нас опинився щит за 2200 грошей, який не може пробити взагалі жодну зброю. Навіть Awm-слонобой. Тому гравець з щитом стає отаким танком.

Як же їм користуватися? Дуже просто. Купувати балістичний щит можуть тільки контр-террорісти, але користуватися можуть всі (тобто якщо гравця з щитом убили - щит підібрати може будь-хто). Купуючий щит відмовляється від всієї основної зброї, використовуючи тільки пістолет і гранати. Відповідно, щоб підібрати щит, потрібно викинути гармату.
Щит має 2 режими. Перший - пасивний захист, коли щит відсовується убік, і ви можете стріляти. АЛЕ щит при цьому захищає тільки ваш бік з печінкою, селезінкою, і іншими нутрощами залишаючи відкритими груди. Другий режим - те, ради чого ви, власне, купували цю залізяку - щит висувається вперед, ви стаєте повністю захищені спереду, і можете небоязливо дивитися на світ крізь віконце, забране бронестеклом. АЛЕ стріляти при цьому ви вже не зможете. І ще - коли перезаряджаєтеся, щит знаходиться в пасивному стані, тобто захищає тільки бік. Враховуйте це при перестрілці.

Коли народ тільки-тільки почав грати в нову контру версії 1.6 і чисто з цікавості почав пробувати новоспечену «екзотику» - галіл, FA MAS і щит, то тут же посипалися гнівні відгуки, в основному від терористів: мовляв, що це за лажа така, ми стріляємо - а вони як в будиночку! Коли контр-террорісти купували щити, то 2-3 перемоги їм було забезпечено.


 
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Щит
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

<3