Середа 24.04.2024 16:41
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Гранати - Форум | Реєстрація | Вхід

 

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Гранати
Гранати
VоLTеRДата: Понеділок, 27.12.2010, 20:18 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 82
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Гранати

Багато гравців недооцінюють можливості гранат і частенько їх незаслужено забувають. Адже гранати дуже дешеві і можуть здорово допомогти в бою. Всього в грі є три види гранат, розглянемо кожну окремо. Як кидати гранати? По-перше, граната завжди летить по параболі (дузі), тільки градус дуги залежить від того, як її кинути. Якщо потрібно, далеко закинути, підстрибуйте, в найвищій точці стрибка відпускайте курок - граната полетить високо і далекооо. Слідує також знати, що найбільша дальність, при постійній початковій швидкості досягається при початковому вугіллі кидка 45 градусів. Якщо в стрибку приціл дуже сильно задерти вгору, граната вибухне в повітрі. Так само, потрібно враховувати, що у всіх гранат є хороша особливість - вони добре рикошетять, а значить, їх можна спокійно закидати за дверні отвори і люки (зігравши від косяка), але це і мінус - непомічений виступ або невдалий кидок і граната в центрі ваших же бійців. Слід добре усвідомлювати моменти, коли потрібно кинути гранату, дуже часто, кинута навмання, вона шкодить, перш за все, своїй команді. До речі, не забувайте, що, приготувавши гранату для кидка (затиснувши курок), можна її не кинути - може розклад помінявся. Для цього просто перемкніться на зброю, не відпускаючи курок.

HE Grenade
Ціна: $300

Єдина граната, що наносить пошкодження. Річ дуже корисна, хоч і не вбиває. Якщо повезе - знімає 72 пункти. Якщо повезе дуже сильно і граната вибухне в лобі супротивника - він гине. Тільки вибух в бубні і попадання - різні речі. Так само HE - відмінний засіб добивання і викурювання. Дуже добре пробиває стіни. Коли по вас стріляють гранатою, не відходите, а навпроти - набіжіть на неї - вона пролетить за вас і там вибухне, але так не можна робити, коли гранатка летить поволі і низько - можете прямо в бубон зловити. Запал спрацьовує тільки у момент кидка, тривалість його дії для всіх гранат однакова і з часом момент вибуху визначається вже на рівні рефлексів.

Flashbang
Ціна: $200

З собою можна нахапати аж дві . Річ корисна при прориві районів, кемперамі, що кишать. Якщо кемпера досвідчені, то одному не справитися. Потрібно удвох утрьох кинути відразу всі вибухові гранати, а потім і флеши. Але захоплюватися і нахабнішати не стоїть, хай один боєць прикриватиме напоготів із зброєю. Граната засліплює всіх, хто бачить вибух. Від відстані до епіцентра залежить час засліплення - чим ближче, тим довше. Природно, добивати сліпих дуже прикольний - вони рідко можуть щось протиставити. Правда, досвідчені гравці побачивши гранати відразу відвертаються або дивляться в підлогу, і ви можете обломитися з легкою здобиччю - але для цього і потрібний натовп, тому як від двох-трьох флешей видимість у будь-якому випадку погіршає. Але, ще раз повторюваний - не будьте сильно зухвалими.

HG (Smoke) Grenade
Ціна: $300

Багато її неполюбляють тому, що частіше вона приносить незручності своїм, чим ворогові, проте абсолютно незамінна, коли слід подолати довгі і такі, що добре прострілюються коридори, такі мають місце бути, наприклад, на cs_siege. Тому дим від димової завіси виглядає дуже стремний. Не варто братися і копатися в графіці, робити настройки сильно хорошу - за дим відповідає всього одна змінна: fastsprites. Частенько, значення її встановлене на 2, це-то і робить дим таким стремним. Ставимо змінну на 0 і отримуємо нормальний дим.


 
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Гранати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

<3