Пятниця 29.03.2024 14:59
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | | Реєстрація | Вхід

 

Меню сайту
Наш Клан
CS1.6 Monitoring







Головна » 2010 » Травень » 12 » У Бразилії заборонений Counter-strike і Everquest!!!
02:43
У Бразилії заборонений Counter-strike і Everquest!!!

Бразилія зайняла жорстку позицію відносно двох вже зовсім не нових комп’ютерних ігор. Посадові особи стверджують, що ігри підбурюють до насильства і шкодять здоров’ю. Тому було вирішено накласти на них заборону.
Починаючи з 17 січня 2008 р. гри Counter-strike і Everquest заборонені в Бразилії. Наказ набрав чинності тільки зараз, хоча Бразильський федеральний суд виніс відповідну ухвалу ще в жовтні 2007 р. Ігри були заборонені, за словами судді Карлоса Альберто Сімонеса (Carlos Alberto Simoes), за те, що вони «підривають громадський порядок, демократичні закони і засади країни, а також загрожують суспільній безпеці».
Чиновники заборонили Counter-strike, колись популярний шутер (випущений в 1999 р.), на підставі того, що гра включає спірні рівні, що імітують квартали Ріо-де-Жанейро. Гравці можуть грати як на стороні банди, яка викрала трьох представників ООН, так і на стороні поліцейських, які штурмують це угрупування. Федерали заявляють, що гра вивчає «військовій стратегії».
MMORPG Everquest є другим претендентом на викорінювання з ПК бразильців. Після випуску в 1999 р. гра зібрала досить велику аудиторію, проте, з виходом World of Warcraft втратила свою популярність. Бразильським посадовим особам не подобається, що гравці можуть бути як "поганими”, так і "хорошими” фантастичними істотами: варварами, ельфами, орками і людьми-ящірками, повідомляє The Register.
Тим, у кого на ПК встановлені заборонені ігри, наказує терміново їх видалити. Більшою мірою це стосується комп’ютерних клубів. Федеральні органи вже пред’явили вимоги по знищенню копій популярного шутера декільком клубам штату Гояс і погрозили штрафом у розмірі 3 тис. в день
Переглядів: 402 | Додав: CaSPeR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Профіль
Вітаю тебе:
Гість





Наш банер
Якщо ви хочете виявити прихильність до нашого сайту чи просто допомогти нашому порталу, то розмістіть наш баннер у себе на сайті, або на іншому інтернет ресурсі. Дякуємо.



Код банера:

<3