Пятниця 29.03.2024 13:13
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Практика/комбінації застосування зброї - Форум | Реєстрація | Вхід

 

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Практика/комбінації застосування зброї
Практика/комбінації застосування зброї
VоLTеRДата: Понеділок, 27.12.2010, 20:33 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 82
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Тема в принципі повина бути цікава
Опишу свою улюблену зброю.................
1. Мка41 як для мене то ідеальна зброя для бою на дальніх відстанях (снайпа не врахунок) тащусь накручовати глушник, коли ти у вигідній позиції то ворог наваіть не січе звідки його кусають свинцеві Оси.
2 . Пістолет КС тей який йде по замовчування теж могутня та поважна для мене зброя . особливо коли напряг з патронами в соновній зброї. то він не заміний. кілька влучних пострілів і ворогу гаплик.
3 Снайперка. якщо чесно то не люблю - хоча стріляю середній рівень
4. Най улюблініша то це вінт з автоматичною перезарядкою. просто тащусь, трощить ворога в близькому бою на ура. майже не лишає жодних шансів
5. Щит- річ корисна і прикольна, але вимагає грамотного застосування, потрібно щоб постійно прикривав напарник. спину. інакше гаплик неменучий.

І так моя власна думка щодо тактики застосування "вінчака" якщо рухатися по мапі у двох особливо в місцях де є тунелі або вузькі проходи . в тебе автомат. в мне вінт . поїхали ти криєш мене на довгих проміжках мапи як крию і іду по переду через тунель, адже розіграємо ситуацію:
я заходжу в тунель де вузький прохід і бій буде як гарантія близький , тоді моя зброя найпотужніша і має перевагу щодо супротивника. напарник іде трохі позаду і ні вякому разі не по одній осі а так би мовити веєром ( щоб одним пострілом неположили у двох) навіь якщо я із 3 ворогів поклав одного у тонелі. то інша дроб яка вилетіла сто відсотків нашкодила і тим двом що лишилися, тоді напарник з НР100 може цілком добити цих двох = виходит загинув я при цьому положивши 1 і ранивши двох. ти добив двох інших сам залишивяс жити. пішов воювати далі.
слід зауважити що подібна тактика також можлива для застосування для комбінації зі щитом . пр грі 5х5 ділимося (приклад длґ КС) 1 чел бере щит+1чел Мку. 1чел бере вінт+1чел мку . пятий снайперку ( щодо пятого це може бути і Мка взалежності від пами) далі гра єде по сценарію відповідно для мапи. пізніше набируся часу обовязково розпишу хочаб для однієї мапи.
Щож чекаю зауважень, надіюсь критика не буде дуже жосткою!!!!!!


 
МурзикДата: Вівторокторник, 26.12.2017, 20:23 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
интересно
 
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Практика/комбінації застосування зброї
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

<3