Пятниця 29.03.2024 08:20
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Ніж - Форум | Реєстрація | Вхід

 

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Ніж
Ніж
VоLTеRДата: Понеділок, 27.12.2010, 20:30 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 82
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline

"Ніж", як багато в цьому слові! Ніж - це сама універсальна зброя в грі. Посудіть самі: безшумна, достатньо могутня зброя, що не вимагає перезарядки.

Гравця, що уміє правильно користуватися ножем, як правило поважають і не люблять. Поважають за уміння скритно підібратися до супротивника і рубонути його з плеча. Не люблять, за те, що бути убитим ножем не дуже приємно, оскільки це говорить про рівень гравця.

Використовувати ніж можна в декількох випадках. Перший випадок - в бою. Почувши звуки стрілянини, може трапитися так, що ви опинитеся позаду супротивника. Тут ви можете або зарізати його, або пристрелити. Вирішувати вам, проте ви сильно ризикуєте бути пристреленим самому, оскільки в магазині ворога, швидше за все є патрони, які він хоче витратити. Другий випадок - від безвихідності. Бувають випадки, коли патрони кінчаються в самий розпал бою і на перезарядку немає часу. Тут ніж - Ваш єдиний помічник. Якщо ви не далеко від ворога, сміливо діставайте ніж і біжіть на супротивника. Якщо Вам повезе і ворог попадеться не дуже досвідчений, він не відступатиме назад, перезаряджаючись на ходу і намагаючись виграти час. Звичайно, при відступі його швидкість буде менша, ніж у вас з ножем, але все одно, цього часу йому може вистачити.

Ні для кого не новина, що у ножа є два способи удару. Перший - основний (на ліву кнопку миші) - значно швидше, ніж другий, але відбирає набагато менше здоров'я у супротивника. Другий - альтернативний (права кнопка). Нижче приведена звідна таблиця утрати, що наноситься, для кожного з ударів по різних частинах тіла.

Мета удару Основний удар Альтернативний удар
Незахищена голова 80-90% 85-100%
Незахищений тулуб 15-20% 50-70%
Захищена голова 65-80% 65-85%
Захищений тулуб 10-15% 45-60%

Для підвищення майстерності володіння ножем існують спеціальні ka_ (knife arena) карти, на яких користуватися можна тільки ножем. Але якщо у вас немає можливості пограти на таких картах (у клубі або з ботами), то врубайте будь-яку карту з ботами, а у ботів міняйте режим гри на "knife mode" (8-1).


 
Форум » Counter-Strike » Опис зброї » Ніж
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

<3